restaurant Madelief is wat minder makkelijk te vinden. het zit aan de Zocherstraat in Amsterdam en ik heb er dus nog niet gegeten, maar volgens mij is het ontzettend leuk en lekker, gezien de menukaart, het interieur en de recenties die ik erover heb gelezen. de eigenares, Madelief, kookt zelf de Frans-Belgische gerechten (waaronder Sint-Jacobschelpen, tournedos Rossini, Belgische kazen en kreeft) en haar man Jean-Michel schenkt de wijnen en vermaakt de gasten. je schijnt hier echt te gast te zijn. maar goed, ik kan er eigenlijk niet over schrijven terwijl ik er nog niet geweest ben. hieronder een aantal foto’s die ik van buitenaf heb genomen aangezien het restaurant op dat moment dicht was. het interieur is simpel, maar heel sfeervol. als ik er geweest ben, meer hierover…

madelief

Leave A Comment